Дограми Варна

предлагаме алуминиеви дограми, PVC дограми, алуминиеви и PVC врати, комарници, проектиране и монтаж.
научете повече

 

Българска PVC дограма

Българска PVC дограма VIVA PLAST

• Със своята 3, 4 и новата 5 камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло- и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия.
• Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.
• Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.
• С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл.
• Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.
• Използването на най-новитe немско-австрийски технологии, инструменти и материали, осигурява производството на висококачествени профили.
• Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.
• Като използва най-качествените суровини съгласно световните стандарти, продукцията е издържлива на екстремни климатични условия.

Българска PVC дограма PROFILINK

5 камерната система на „Profilink“ е с ширина на касата 70 мм. и се предлага с два варианта на крилото: шест – камерно водобранно крило с ширина 80мм и пет – камерно с ширина 70мм. Специалният профил на водобранното 6 – камерно крило дава възможност за предпазване на гуменото уплътнение от атмосферни влияния, което води до увеличаване продължителността на експлоатация на целия продукт. Отговаряща на всички съвременни изисквания за шумоизолация, в комбинация с подходящ стъклопакет – двоен с ширина от 24 до 30мм и троен с ширина 36мм – пет камерната система е изключително съчетание от качество, цена и функционалност. Осезаемо намалява разходите за отопление и бързо възвръща направените инвестиции.

Българска PVC дограма KMG

Профилните системи за врати прозорци, с продуктовото име KMG, са познати както на българския, така и на чуждестранния пазар. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.
Фирмата е в постоянно търсене на нови, по-добри решения, с които да улеснява работата на клиента, както и да спестява средства на крайния потребител. ПВЦ профилните системи KMG са израз на стил, качество, стабилност и изчистен дизайн.