Дограми Варна

предлагаме алуминиеви дограми, PVC дограми, алуминиеви и PVC врати, комарници, проектиране и монтаж.
научете повече

 

Гръцка ал.дограма

Алуминиева дограма ЕТЕМ

Икономията на енергия е основна предпоставка в нововъведения енергийно ефективен дизайн на ЕТЕМ. Безкомпромисност, функционалност, естетичен вид и дълготрайност, всички тези характеристики трябва да бъдат съчетани в системи, които предлагат повишени характеристики на топлинна изолация, намаляване на шума, устойчивост при ветрови натоварвания и проникване на вода.

Алуминиева дограма ALUMIL

Алуминиевите системи ALUMIL се отличават от другите преди всичко със съвършенството на конструкциите, модерното планиране и издържливост. Естетичният вид и функционалност са други качества, които системата притежава. Благодарение на съвместимостта между различните системи се увеличава възможността за комбиниране според индивидуалния избор на потребителите.

Приоритет на компанията е гаранцията за крайно качество на продуктите. Сертифицират се както самите продукти, така и производствения процес. Избирайки системите на ALUMIL, Вие правите „избор до живот” Определението произтича от надеждността и здравината, която системите осигуряват. Те не изискват много разходи при поддържането, а при подмяна рамките напълно се рециклират. Така те помагат за опазването на околната среда. Това качество определено е ключово, особено когато темата за опазването на природата е актуална днес.